Åbent hus i Snoezelhuset

Kom og få en nærværende og sansestimulerende oplevelse sammen med dit barn, når Snoezelhuset slår dørene op og inviterer indenfor torsdag d. 30. august kl. 16.30-19.00.

Snoezelhuset kan give børn og voksne sansestimulerende oplevelser, der kan skabe ro og balance i sanseapparatet. Denne aften er særligt målrettet børn, der kan have udfordringer med fx at sidde stille, koncentrere sig, der ikke kan lide at få børstet hår og klippet negle, eller som ikke bryder sig om legeredskaber, der drejer rundt.

Børn med ubalance i deres sanseapparat kan have vanskeligheder med at mestre daglige aktiviteter og sociale kontekster. Snoezelen kan med den rette mængde sansestimuli dels skabe ro og fordybelse og dels aktivere sanserne og derved skabe balance i barnets sansesystem.

Børn oplever verden forskelligt igennem deres sanser. Nogle har behov for mange og tydelige sanseinput, mens andre har behov for færre og meget få stimuli for at kunne koncentrere sig, være nærværende, i balance og i trivsel.

Kom og prøv Snoezelhuset, når vi holder åbent hus og tal med Snoezelhusets ergoterapeuter om, hvordan I kan have gavn af snoezelhuset.

Der er gratis adgang, og tilmelding er ikke nødvendigt. Alle er velkomne!

Det hele finder sted torsdag d. 30. august kl. 16.30-19.00 på Bank-Mikkelsens Vej 2B. 

Download invitation her i pdf-format