Venus - det hvide rum

Det hvide rum er et ’døserum’ indrettet med en stor dejlig 37 grader varm vandseng og lyseffekter på væggene.

I vandsengen i det hvide rum er der placeret højtalere, så du kan mærke rytmerne fra afslappende musik, når du ligger i sengen. Det varme vand og de blide vibrationer har en afslappende effekt på sanserne og dermed på krop og sind. Vibrationerne kan ydermere være med til at fremme kropsopfattelsen. Det er især berøringssansen og muskel/ledsansen, der stimuleres på den måde.

Hængekøje giver balance

I rummet hænger også en stor hængekøje, hvor du kan ligge almindeligt på langs, men også på tværs. Ligger du på langs, virker det opkvikkende, mens det virker afslappende, når du ligger på tværs. Hængekøjen er rigtig god til at få stimuleret balancesansen.

Visuelle effekter

På væggene i rummet kan du få vist forskellige visuelle effekter. Du vælger selv, hvilke effekter der skal afspilles på væggene, alt efter dine behov. De visuelle effekter stimulerer synssansen og kan være med til at holde dig vågen.

Boblerør

I et hjørne af rummet kan du visuelt fordybe sig i to store boblerør, der skifter farver, og som derved giver en beroligende effekt og et øget fokus.